Billie Eilish rekordot döntött
2021. május 07. írta: Marina newgenera

Billie Eilish rekordot döntött

Billie Eilish a brit Vogue címlapján pózolt. A fotósorozat szinte felrobbantotta az internetet. Alig pár perc alatt érte el az egymillió lájkot.

 

Ez már nem az első eset, ugyanis Eilish korábban, már márciusban megdöntötte ezt az Instagram-rekordot, amikor feltöltött magáról egy olyan képet, amin szőkére festette a haját.

Nemrégiben megjelent új albuma is ami, a Happier than ever (Boldogabb, mint valaha) címet kapta. Az albumhoz készült képeken is egy teljesen más Billiet láthatunk, mint korábban. Ez a változás leginkább annak köszönhető, hogy sok év után végre megtalálta a helyét a világban, erről korábban így nyilatkozott:

"-Évekig nem voltam boldog. Nem gondoltam, hogy újra boldog lehetek. És itt vagyok - eljutottam egy pontra, ahol végre jól vagyok."

Billie elmondta az egyik interjújában, hogy nem azért öltözködött eddig bő pulóverekbe éveken át, mert elítéli azokat a sztárokat, akik nőiesen öltözködnek, hanem azért mert neki sokáig a saját teste volt a depressziójának a fő oka, ezért takarta magát el éveken keresztül. Úgy néz ki, hogy bármit is vesz magára, csinosat, bőt, lazát, szűket, kirívót az emberek továbbra is a testéről fognak beszélni, ha eltakarja, azért, ha megmutatja, akkor meg azért.

 

Videóajánló:


 Köszönöm, hogy elolvastad! 

Marina

 

A bejegyzés trackback címe:

https://newgenera.blog.hu/api/trackback/id/tr9616525480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása